Mit tegyek? Letiltott a Facebook a nevem miatt.
Figyelt kérdés
Még nincs végképp törölve a fiókom. A személyimet kérte, elküldtem neki.Azt írták hogy kapok egy emailt de nem kaptam még. A kép óta sokat változtam, félek hogy nem fognak felismerni. A nevem kicsit más volt facen, de a személyin ott a teljes nevem. Mivan ha nem fogadják el? Letiltanak örökre?2017. júl. 25. 08:50
2/3 anonim válasza:
Engem is letiltott.Én nem is akartam soha fent lenni, nem érdekelt a dolog, mignem jártam sz.gépes tanfolyamra, és ott muszály volt csinálni.Amikor kész lett, engem rögtön letiltottak, indok nem volt.A tanfolyamvezető próbálta visszacsinálni, de ő se tudta.A nevem normális, van erkölcsi bizonyítványom,pedagógus vagyok, 2 diplomám van, jó családból származok, rendezett családi életet élek férjemmel és gyerekeimmel, gondolom nálam rosszabbak is fent vannak, én nem. Nem baj, nem is akartam, csak furcsa.
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem meg nem küldik az emailt. Félek hogy teljesen leblokkoltak
2017. júl. 25. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!