Miért lett a legtöbb srác ilyen unkreatív?
Először is nem tudtam a kreatív ellentétére jobb szót úgyhogy ezért bocsi..
A randik amiken eddig voltam mind olyan egyhangúak voltak. Elmentünk a sráccal sétálni vagy olykor beültünk egy helyre inni vagy enni valamit. Nem akarok általánosítani hisz reménykedek hogy vannak még srácok akik nem ragadtak le a sablonos randi programoknál de én ilyennel nem igen találkoztam. Most biztod lesznek akik majd jol leszólnak hogy pl miért vagyok válogatós vagy ilyesmi de nem tehetek róla meguntam a folyton ismétlődő történetet.
Esetleg mondanál pár példát, hogy milyen randiötlet tetszene neked?
Szerintem ez nem a kreativitás hiányát tükrözi, vagy a bénaságot, a sétálás, a helyekre beülés első néhány randinak tökéletes. Elvileg az a cél, hogy megismerd a másikat, kiderüljön, passzoltok-e és van-e értelme tovább folytatni az ismerkedést. Nem életreszóló élményeket és egyedülálló szórakozási lehetőségeket keres az ember általában, hanem valakit, akivel jól kijön, el tud beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!