Én 14 vagyok a srác 22. Sok?
Figyelt kérdés
Igen, tudom hogy idős hozzám. Még nem volt semmi csak elkezdtünk beszèlgetni. 2 utcányira lakik tőlem. Ès hàt nagyon-nagyon aranyos. De... mit akarhat egy 22 èves egy 14-től? Tueom jòl. Csak. Egy próbàt megèr nem? Megismerjük egymàst ès annyi.2017. máj. 14. 00:01
1/4 anonim válasza:
Ez nagyon sok :/
Beszélgethetsz vele nyugodtan, de legyen meg benned az az érzés hogy ez maximum csak barátság lehet. A te érdekedben. Egy 14 éves és egy 22 éves
2/4 anonim válasza:
*vágyai nagyon különböznek.
Bocsi :D
3/4 anonim válasza:
Ti dolgotok, de figyelmeztetlek, ez kiskorú megrontása. Nem mondom hogy nem működhet, de a szüleidnek lehet lesz egy két szava a dologhoz, illetve kicsi az esélye hogy nem hagy ott két hónap után...
4/4 anonim válasza:
Nincs olyan hogy kiskorú megrontása, ha mindkét fél elmúlt 14 és beleegyeznek akkor a szex sem büntetendő közöttük (jogilag, apád amúgy lehet elkapná).
Te is tudod mit akar egy 22 éves egy gyerektől: nem tud a saját korosztályában érvényesülni ezért a tapasztalatlan, naiv gyereket környékezi meg. Kevesebb erőfeszítésbe telik egy 14 éves, a világot alig ismerő gyereket befűzni. És persze mint minden férfi vágya: a hamvas punci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!