Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van aki egyedül megy idén...

Van aki egyedül megy idén vagy ment már Ozorára?

Figyelt kérdés
Érdemes egyedül is elmenni?

2017. júl. 11. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne érdemes :)

simán találhatsz társakat. ha sátrazol neccesebb lesz, de a közeli falvakban lehet bérelni szobákat :)

és egyáltalán nem azt figyelik, hogy kivel vagy

2017. júl. 21. 21:41
 2/5 anonim válasza:
igen.igen.
2017. okt. 3. 23:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Én idén megyek egyedül
2018. márc. 17. 02:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Akárhova mész fesztiválozni, és szereted azt a stílust, biztos találkozol számodra rokonszenves emberekkel, lelki társakkal és leendő jó barátokkal.

Trust me, csak egyedül járok fesztiválokra.

2018. márc. 17. 02:30
 5/5 anonim válasza:

Hello! Én idén megyek először (2018), egyedül, sátrazni fogok.

MIndenképp érdemes menni egyedül is, én pl. a goát nem is szeretem, de ha mást nem, meditálni jó lesz, meg érdekes érzés a tömegben egyedül lenni, saját magad megfigyelni, vizsgálni, néha kicsit pusholni magad mások felé - komfortzónán kívül. Mivel hajlamos vagyok szorongani, ezért készülök olyan dolgokkal, amik biztonságot adhatnak: saját zenét, könyveket a telefonomon, füldugót, hatalmas pulcsit, vastag zoknit, füstölőt, levendula olajat, stb.

Mindennek ellenére arra készülök, hogy nagyon finom és érdekes lesz az egész.

Még az is lehet h megtaláljuk egymást : )

2018. júl. 15. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!