Azt szeretném meg tudni hogy mi van a boku no hero academia 2 évad 14 rész hogy mért nem jött ki ez a rész?
Figyelt kérdés
2017. júl. 5. 00:59
1/17 Milán#Molnár válasza:
Ezt énis szeretném tudni! :) Nagy fan vagyok és mingyárt egy hete késik a rész pedig most jönnek a még izgalmasabb részek
2/17 anonim válasza:
most egy hét kimaradt,lesz asszem új op is.
3/17 anonim válasza:
Helló!
Az előző héten nem volt egyáltalán BNHA, ugyanis a 2. évadon belül egy új történetszál kezdődik, ennek volt a felvezetője a 13. rész. Ettől függetlenül még a 2. évadhoz fog tartozni az elkövetkező 12 rész is. Amúgy állítólag új openinget és endinget is kapni fogunk, bár is én ezt hallottam.
Remélem tudtam segíteni.
4/17 A kérdező kommentje:
Köszön a válaszokat.
2017. júl. 6. 13:53
5/17 anonim válasza:
az elôzô héten egy OVA jött ki, ami youtubon fent van, sajna csak angol felirattal, de ma jönni fog sz új rész:)
7/17 Bujdosó Csaba, bujdi válasza:
Már fent van a 2 évad 14 rész. torrenten! én már meg is néztem :D
9/17 anonim válasza:
9-e van és Sehol semmi....lehetséges hogy már megint a felirat???
10/17 anonim válasza:
Angolul már kb fél órával hogy felkerült fent van a felirat.
Magyarul miért nem lehet ? ;___;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!