Mennyire "ciki" 60 felett nudista strandra menni? (Házastárssal) Ill. kinézik e az idősebbeket?
Figyelt kérdés
2017. jún. 29. 18:19
1/5 anonim válasza:
Minden korosztályból általában elmennek nudista strandra. Tehát nem ciki 60 éves kor felett sem nudista strandra elmenni. Több idős személyt láttam már a nudista strandon egyénileg, illetve házastársakat, akiket idősebb koruk ellenére, egyáltalán nem néznek ki a nudista strandról. Egész nyugodtan menjél el a házastársaddal együtt oda, egész biztosak lehetek majd abban mind a ketten, nagyon jól fogjátok magatokat ott érezni, még idősebb korotok ellenére is.
3/5 anonim válasza:
A nudin mindenki egyenlő, egyenlően elfogadó és megértő!
Ne felejtsétek el, hogy a nudin mindenki tegeződik!!!
4/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem nézik ki . Vagyis én biztos nem nézek ki senkit . Engem sem néznek ki mert én fiatal vagyok . Én miért nézzek ki bárkit is ? Bárki nudizhat kortól nemtől függetlenül, én így gondolom
5/5 anonim válasza:
A naturizmus az elfogadásról (is) szól!
Nyugodtan lehet nudizni 0-100 évesig! Ez nem szépségverseny, hanem a szabadság ünnepe! (közben megtanulod magadat is elfogadni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!