Ki számít Csillagok háborúja-rajongónak, illetve ki számít Csillagok háborúja-fanatikusnak?
Figyelt kérdés
Van-e kialakult konzekvens követelményrendszer, amivel megállapítható, hogy ki számít Csillagok háborúja-rajongónak vagy Csillagok háborúja-fanatikusnak.2017. jún. 17. 13:23
2/4 anonim válasza:
Nincs.
Amúgy sztem rajongó: pl. én, szeretem a sorozotat, láttam minden filmet, nézem az animációs sorozatokat, SW könyveket olvasok. Tudok róla beszélgetni részletesen.
Fanatikus: Másról sem tud beszélni egész álló nap, egyfolytában SW-t néz/olvas/játékkal játszik, fénykardja, sisakja, egyéb cuccai vannak, stb.
3/4 anonim válasza:
De van
a rajongo szereti es oromet okoz neki ez az univerzum
a fanatikusok pedig kepesek olyan baromsagokat kitalalni h Snoke az Jabba meg Ashoka meg Darth Maul
4/4 anonim válasza:
Akinek van otthon rohamosztagos,vader vagy fett páncélja vagy jedi szerelése és időnként be is öltözik nah szerintem valahol az már a fanatikus szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!