Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért bántják Molnár Krisztián-t?

Miért bántják Molnár Krisztián-t?

Figyelt kérdés

Tudom hogy milyen, és meg is érdemelné ha nem lenne értelmi fogyatékos. Az arcán is látszódik. Szerintem elég büntetés neki az élettől, hogy soha nem lesz normális élete.

Gusztustalannak tartom hogy valaki pénzt küld neki, de ettől még nem kellene bántani. Azért küldenek neki, amiért a "szörnyszülötteket" is nézték a régi cirkuszokban.

Nem kellene döglött macskát rugdosni, amíg ő nem árt senkinek. Nem tudom, hogy volt e erre már példa, de szerintem nem.

2017. jún. 13. 11:47
 1/8 anonim válasza:
86%
Szerintem azért mert azok akik bántják azt hiszik hogy ök jobbak 4
2017. jún. 14. 21:33
 2/8 anonim válasza:
50%
Molnár Krisztián egy alkesz gondolom azért lett ijen amijen mert szarrá itta magát és a sok 9 éves százezreket donatel neki az apja meg megvesz neki minden lehetséges dolgot. Na ezért bántják
2017. jún. 14. 21:38
 3/8 anonim válasza:
18%

Sok az iligyem!

Molnár Kiki

2017. jún. 15. 00:07
 4/8 anonim válasza:
Mert egy dagadt g*ci
2017. júl. 25. 12:49
 5/8 anonim ***** válasza:
2017. aug. 6. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Most komolyan sajnálod? Téged vagy engem ki sajnál?
2017. okt. 14. 07:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért, nem egy szent ember ő. Régen, még szimpatikus volt. Mondta, hogy szegények, és nincs gépe. Az emberek adakoztak neki, mert szegények is, kövér is sajnálták. Aztán, amikor meglett a gép, akkor baromi nagy lett, az arca is (mire?). Mindenkit letíltogat, elküldi az annyába. Úgyhogy tett azért, amiért ennyire nem szeretik. Nem a túlsúllyal van gond, hanem a viselkedéssel.
2019. júl. 27. 14:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Másik, meg az, hogy ha így folytatja az ivászatot, tényleg nem éli, meg a 40 et. Cukros is, az irdatlan túlsúly mellett. Simán bekómálhat, a piától.
2019. júl. 27. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!