Szerintetek megerne egy "bulihaz"-ba befektetni, ugy ertem
hogy vennek egy hazat nagy kerttel medencevel es nagy belso
terrel kb 100-150 fos hazibulik rendezesere, szerintetek
lenne aki kivenne?
Pont ezért nem találtok házat egy 150 fős medencés bulihoz, mert senki sem hu lye vállalni a kockázatot, hogy majd mindent szétvertek részegen, utána pedig mossátok kezeteket, mert ugyebár nem is a tiétek a kégli, nem ti voltatok hanem valami részeg vendégek valami haverok haverjaival együtt érkezett azok haverjai, akikről fogalmad sincs hogy kik voltak, és akik szépen kérésre nem hagyták abba a zúzást, biztonsági személyzet meg ugyebár nem vót....
2017. máj. 30. 13:58
vagy gondolom, úgy képzeled el az "együtt leperkálást", hogy valakinek a valakije leveri a csillárt, senki nem tehet róla, senki nem tud semmit, de te a buli végén a kijáratnál szeded a 100 forintokat a távozó vendégektől :D
2017. máj. 30. 14:00
13/18 Máté Bihari válasza:
Saller úr egy: nem a családom dúsgazdag hanem 150 ember ha belead egy 1000est az már 150ezer ft én kb semmit nem fizetek szedek egy 1500 ftos belépőt abból kijon a hely es minden utólag pedig pl ha lesz egy neadjisten 100ezer ftos kár 150 ember mindenki belead 700-800 ftot és meg is van oldva...meg se érzik az emberek nem mosom kezeimet ha ez kell ehhez aláírunk egy papírt vagy vmit ami alapjan ha utolag nem fizetunk beperelhetnek vagy bármi...kifizetunk minden kárt...a családomnak semmi koze ehhez ez a 150 fő áll mindent és a mi biztonsági oreink pont erre figyelnek h ennek és annak a haverjai ne jöhessenek be hanem csak az a 150 ember aki nincs meghívva nemjon 5-6 fős biztonsági osztagom van de az enyém és én fizetem oket a bevételből semmilyen kockázatot nem vállal a házigazda sokat fizetünk és minden kárt állunk ennyi
2017. máj. 30. 14:07
Aha. A buli szervezése előtt aláírsz 150 db kötelezvényt? Vagy kauciót szedsz? Vagy mind a 150 vendég bizalmas jó barátod, akik nem fogják "elfelejteni" kifizetni, ami kárt részegen okoztak? Sőt, becsületszavukra esküsznek, hogy a zsebükben az előkészített kártalanítási összeg mindenesetre, ha esetleg "perkálni" kell? Szépen kérésre odaadják?
És majd te ott állsz bulizás helyett az ajtóban és szeded az 1000 forintokat? Vagy csak kiteszel az ajtóba egy kalapot, "becsületkassza" felirattal?
Akárhogy is, sok sikert hozzá.
2017. máj. 30. 14:14
Hogy fizeted ki az "osztagodat" a "bevételből", ha abból éppen csak kibéreltétek a házat???
ehhh.... mindegy....
Jó mulatást a bulizáshoz.
2017. máj. 30. 14:15
16/18 blau1999 válasza:
üdv! szerintem abszolút lenne rá kereslet. én is úgy jutottam ide, hogy KERESTEM kérdéseket amiken keresztül találok egy buliházat. viszont úgy gondolom inkább kisebben, és menőbben gondolkozz. úgy értem, először is mindenképpen centrumban legyen. mert arra hidd el mindig nagyobb a kereslet még télen is.. nyáron kívül nem tudom mikor érdekes a medence és a kert kivéve ha valami k***a jó panoráma jár mellé, de hát az is money. a másik az hogy inkább vegyél egy belvárosi viszonylag nagy ingatlant, nagy terekkel újíttasd fel viszonylag minimalista, kicsit báros/kocsmás stílusba, rakj le sok kényelmes puffot, kanapét, egy zárható ajtajú szobát és valamit ami dob a hangulaton pl led sáv, beépített hifi, sztriptíz rúd és hidd el kaszálsz vele. lehet hogy nem egy alkalommal 120ezer. de kevesebb vele a baj, kevésbé kockázatos és szinte garantált kereslet. ja és ha esetleg megvan, mondjuk így noname nem hiszem, hogy hallgatni fogsz rám pedig URAMATYÁM akkora kínálat hiány van a kisebb, megfizethető de mégis király, centrumbeli buliházakból! szóval ha hallgatsz rám, rakd fel airbnb-re. És így aki kiveszi az ingatlant, azzal egyedül aláíratsz egy papírt az esetleges károk esetére. Övé a felelősség. HA meglenne én lennék az első aki megkeres. és küldeném jó sok pultos, bulizó, huszonéves ismerősömet. Csak egy ötlet de gondoltam inkább megosztom ha már fogékony vagy a témára. Sok sikert a továbbiakban!
2017. jún. 22. 01:17
16: Miért nem te magad csinálod meg ezt a buliházat így ahogy leírtad?
2017. jún. 22. 23:15
Na ezaz 16os gyakorlatilag egy "lakáskocsma" képét festettefel.
Persze király ötlet,csak hogy eddig 2en írták,hogy kellen ilyen hely ami 300ezer ft..a ház pedig ennek a 100-150 szerese.
Persze az a ház igazából lakhatásra alkalmatlan lenne,ha vandálbiztosra akarod meg csinálni.
Ja én házibulba nem akarok kifizetni 1500ft beugrót +vigyek kaját piát. És még legyen nálam 1000-2000ft hátha valami barom nekei áll részegen zúzni(azért vandálbizos,hogy pici kárt okozzon)
Szerintem a házi buli ingyen van,a bulizni vágyók a hamit+piát viszik.
2017. jún. 23. 11:28
Kapcsolódó kérdések: