Milyen e-book-ra érdemes befektetni, és milyen könyvek tölthetők le rá?
Figyelt kérdés
Jó minőségűt szeretnék, és olyat, amire gyakorlatilag mindenféle (magyar nyelvű) könyv letölthető.2014. ápr. 6. 13:52
1/8 Nininiki:* válasza:
Háát nekem Adobe Reader van letöltve a mobilomra és a laptopomra. A Googlen keresztül töltöm le a könyveket ingyen:)
2/8 A kérdező kommentje:
*-ba
2014. ápr. 6. 16:13
3/8 A kérdező kommentje:
Légyszi egy kicsit fejtsd ki bővebben, hogy működik ez!
2014. ápr. 6. 16:14
4/8 Nininiki:* válasza:
Hát nekem a mobilom Windows-os de Andoridosra is lelehet tölteni csak bele kell menni az Áruházba és ott kikeresni az Adobe Readert...utánna rámész azt internetre (Google) és ott beírod, hogy pl. Rubinvörös pdf...és ott kijönnek oldalak ahol le lehet őket tölteni telóra...de laptopra is ugyanígy kell csak az Adobe Readert Googlen keresztül kell letölteni:)
5/8 Szandii777 válasza:
Nekem egy ilyenem van [link] .
Karácsonyra kaptam, rengeteg könyvet lehet rátölteni, simán kibír 1-2 hetet az aksija úgy, hogy napi 5-6 órát használom. Vagy 15-20 formátumot visz, képet is lehet rajta nézni, videót, netezni is lehet. Tökéletes választás, ha szeretsz olvasni. Szemkímélő és teljesen elfogadható az ára is.
6/8 anonim válasza:
Amazon Kindle 5, ennél lejjebb ne add.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a hozzászólást.
Amazon K.-os válaszoló: mi az oka, mit tud, mi a plusz benne számodra a többihez képest?
2014. ápr. 18. 22:31
8/8 Szandii777 válasza:
Némelyik oldalon jóval drágább, mint a Wayteq, azt tudja. De itt egy link, összehasonlítás a két ebbok-ról, nézd meg. Amit először küldtem linket, azon az oldalon hasonlítottam össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!