Szerintetek meg lehet tanulni táncolni ilyen képességekkel?
Rólam lenne szó. Nagyon szeretném megtanulni pár kedvenc zeném koreográfiáját, de egyszerűen hiába nézem a tutorial videókat nem tudom leutánozni a mozdulatokat.
Természetesen nem a legnehezebbek választom ki, de még a könnyűekkel is alaposan meggyűlik a bajom. A ritmusérzékemmel nincs baj, de hihetetlenül nehéz számomra leutánozni a mozdulatokat még akkor is, ha nagyon lassan csinálják.
Nagyon szeretnék megtanulni táncolni ilyen szempontból már csak a mozgás miatt is. Van esélyem egyáltalán? Vagy milyen módszerrel kéne próbálkoznom?
Szia! Gyakorlás kérdése az egész.
Lehet, hogy segítene az, ha egy mozdulatot addig próbálnál amíg nem megy... például az elsőt, vagy egyben az 1.,2
,3. lépést, aztán erre alapozod a többit ugyan így...(addig utánozod, amíg nem lesz ugyan olyan... ha huzamosabb ideig csinálod ezt, talán még jobb is lesz, mint ami a videóban van) nem vagyok szakértő egyáltalán, viszont én is hasonló helyzetben voltam. Nekem így sikerült.:)
Semmi képpen se add fel, mert menni fog. A tánc egy igazán jó dolog, csak rá kell érezni egyszer! Sok sikert és kitartást kívánok! :* 14/L
Szia! :)
Nagyon szépen köszönöm a kedves és biztató szavakat. :) Megfogadom a tanácsaidat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!