Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy kell szórakozóhelyen...

Hogy kell szórakozóhelyen táncolni?

Figyelt kérdés

Komoly kérdés :D Felnőtt nő vagyok, de világéletemben nem voltam még szórakozóhelyen, csak koncerten. Ott adott a zsúfoltság, ugrálás, pógó, semmi kifinomultság.

De egy táncparkett nem annyira tömött (feltétlen), és ott nem lehet idomtalanul ugrálni a zenére. De akkor mit csináljak? Elhívtak páran, és baromira félek, hogy beégek :S

22

2017. márc. 8. 21:02
 1/3 HuLoading válasza:
Szerintem először is figyelj arra, hogy a többiek hogy táncolnak és esetleg próbálj meg te is hasonlóképpen. Ha ez nem jön be marad a jó öreg jobbra-balra lépegetés egy kis karmozgatással.
2017. márc. 8. 21:05
 2/3 Brunner Barna válasza:
Egy régi bölcsesség:" Dolgozz úgy,mint ha nem érdekelne a pénz! Énekelj,mint ha senki sem hallana! Táncolj úgy,mint ha senki sem látna!" Szerintem igyál valami ütőset,(óvatosan!) és ne azzal foglalkozz hogy ki mit gondol rólad,csak szárnyalj! Jó bulit!
2017. márc. 9. 09:42
 3/3 anonim ***** válasza:
2017. márc. 9. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!