Hogyan kell szórakozóhelyen táncolni lánnyal?
hmm hát én nem szoktam foglalkozni nagyon a csajokkal, én elsősorban táncolni megyek (diszkóba)..
sokan csak rángatózásnak látják de azért less el pár trükköt ;)
https://www.youtube.com/watch?v=l2UWCLHzlkU
hidd el a csajok jobban értékelik azt aki tud táncolni mint azt aki csak emelgeti a kezét meg lötyög.. én nem nyomom ennyire jól de a hátam mögött kaptam már olyan megjegyzést hogy "aztaa, vajon milyen lehet az ágyban? :O) ;)
ahogy láthatod a videóban, ez egy elég hely igényes tánc, hering partykon nem igazán lehet mit kezdeni vele... max fejbe vágsz pár embert :D
igazából csak útmutatásként raktam be a videót, nem kötelező neked is pont úgy táncolnod. a lényeg hogy alakíts ki egy olyan "koreográfiát" ami kitűnik a tömegből :) és akkor már nyert ügyed van.
ja meg azért nem árt ha van egy kis ritmusérzéked :D
ez a csajjal dansz téma nekem úgy szokott lenni hogy mögötte vagyok, próbálok vele együtt mozogni, minél közelebb kő lenni hozzá, közben mehet egy kis tipitapi persze csak ha engedi. de a smárolás is mehet ha hagyja magát sőt még az ujjazás is ;)
gyakorolni kell, majd belejössz. ha nem érzed a ritmust, hogy hogy kellene vele mozognod akkor cumi van de dont panic.. idővel belejössz.
én igazából jobban preferálom azt hogy amikor jönnének oda a kis ribik, rájuk se hederítek :D
tánc 4ever <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!