Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a képről?

Mi a véleményetek erről a képről?

Figyelt kérdés
[link]
2010. máj. 14. 15:38
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:

87%-nak, én még mindig vállalom, hogy dugnám a csajokat, és szerintem az én korosztályomban ez nem gáz :)

ez egy pozitív jelző volt, mondhattam volna azt is h szúrnám, kikormolnám a kéményét stb... :D

2010. máj. 14. 16:58
 42/53 anonim ***** válasza:
Akkor tedd azt és majd mehettek anyuci elé,hogy a kiskorú lánya bezony babás...na mindegy, ez legyen a ti bajotok...
2010. máj. 14. 16:59
 43/53 anonim ***** válasza:
87-es, ne a GYIK kérdéseiből indulj ki, ahol mindentől teherbe esnek. VANNAK MÉG FELELŐSSÉGTELJES FIATALOK!
2010. máj. 14. 17:06
 44/53 anonim ***** válasza:
Hát ebben bízom is, de sajnos vannak kevésbé...
2010. máj. 14. 17:07
 45/53 anonim ***** válasza:
De amugy meg nehogymár én legyek itt a bűnös,mert nem éreztem helyénvalónak "dugnivalónak" nevezni éretlen kislányokat. Én ezen már túl vagyok, hogy a saját fiatalkorú seggemet féltsem és én felelősségtudatos is voltam. Pont ezért ennyi idős koromban a gimire koncentráltam pl,nem a dugásra.Ezért tart itt ez az egész világ,ahol. Mert támadni egymást,azt lehet, ha valaki megszólal azért, ha nem azért...
2010. máj. 14. 17:09
 46/53 anonim ***** válasza:
100%

Igazatok van, de tudjátok nemrégiben voltam discoban, öreg fejjel:), és szinte csak ilyen kislányok voltak ott, szerintem egy sem volt már szűz, vonaglottak, másztak a srácokra, állati gáz volt.

Ilyen, ahogy ti írtátok, kislányok...

Fejemet rá, h ezen a képen szinte senki nem szűz már, és arra is a fejemet tenném, h ezek a kiscsajok bizony nem élvezik a szexet, hiszen még éretlenek rá.

Nekem fiam van, hálistennek még nincs két éves sem, szóval egyelőre még nem fenyeget a veszély, h ilyen bulikban részt vesz, de ha lányom lenne, rettegnék, h mit hoz majd a jövő neki.

Van egy "kishaverom" 19 éves, ő jött össze pár hónapja egy kislánnyal, discoban, le is fektette, mint később kiderült, még csak hetedikes a lány. Nekem megmutatta, h ki is ő, hát én is simán 17-18-nak néztem.

Bár a szülőket sem értem, nem izgulnak egy cseppet sem, h merre jár a gyermekük?

2010. máj. 14. 17:20
 47/53 anonim ***** válasza:
16:57 látom még van aki egyetért velem
2010. máj. 14. 18:51
 48/53 anonim ***** válasza:
100%

"A buli azt jelenti, hogy valahogyan jól érzed magadat."

Téves definíció. Ha jól érzem magam heverészés közben, akkor éppen bulizom?

"Valaki a diszkóban érzi jól magát részegen, valaki meg úgy, ha az erdőben süt pár barátjával. Nekünk pölö az a buli."

Mivel téves a premissza, az egész bekezdésnek nincs értelme.

"Ebből kiindulva pedig helytálló, hogy aki nem szeret bulizni (olyasmit csinálni mondjuk hétvégente, aminek folyamán jólérzi magát barátai társaságában!), az nem normális."

Normális milyen értelemben? Statisztikai? Az mégis kit érdekel? Ha te az átlaghoz akarsz hasonlítani, nem sokat érdemelsz az élettől. Pszichológiai? Teljesen normális, ha valaki hétvégén nem a barátai társaságában akarja jól érezni magát, hanem egyedül, vagy mondjuk egy barátjával-barátnőjével. Az pedig, hogy nem BULIZNI akar velük (a szó szoros értelmében, ahogy ezt a kifejezést ebben az esetben használták), szintén teljesen természetes. Evidens, hogy ha a az op. osztálytársai piknikezni mentek volna, nem tette volna fel a kérdést, mert ezt nem tekinti "bulizásnak", teljes joggal.

"És továbbra is várom az okfejtést, hogy mi a probléma ezzel a képpel."

Megmondom: aki tizennégy évesen piál, az negyvenévesen meghal. Kicsit nézz utána a statisztikáknak, és hogy miért a magyarok a legegészségtelenebbül élő nemzet az Unióban.

2010. máj. 14. 23:54
 49/53 anonim ***** válasza:

Ilyen kép rólunk is van=)

14L

2010. máj. 16. 17:56
 50/53 anonim ***** válasza:

A mai társadalomban ezzel aképpel semmi probléma. Ahoz képest hogy mi volt? Valóban rossz, fiatalon kezdik, ezzel egyetértek. Sör van a kezében?.... csak azért mert a füvescigit már eldobta. kb. Elég silány élete lehet annak aki azt írta az nem normális aki nem szeret bulizni. Korai...az, de ezek a 14 évesek már lassan rangidősek az ilyen helyeken:S

Ezzel csak azt akarom mmondani hogy aki ezen a képen kiakadt az nem látja mi megy "odakinn". Ez a kép templomba mehetne freskónak olyan konszolidált...sajnos ez a helyzet.

Viszont azzal nem értek egyet hogy aki 14 évesen sörözik az negyven évesen meghal. NEm egy olyan ember él a közelemben aki 14 évesen csúnyábban nézett ki mint a képen láthatóak, és most boldog családban él. Nem törvényszerű.

2010. máj. 16. 18:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!