Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a képről?

Mi a véleményetek erről a képről?

Figyelt kérdés
[link]
2010. máj. 14. 15:38
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
Tinidisco szörpikével...
2010. máj. 14. 16:44
 32/53 anonim ***** válasza:
Puruttyára vele:D:D
 33/53 anonim ***** válasza:
43%

"Igen, szerintem te nem vagy "normális" mert minden egészséges fiatal szeret bulizni. AKi nem, az azért, mert nincsenek barátai, fél, vagy önbizalom hiányos. válassz melyik!"

Igen, szerintem te nem vagy "normális" mert minden egészséges fiatal szereti a krumplilevest. AKi nem, az azért, mert nincsenek barátai, fél, vagy önbizalom hiányos. válassz melyik!

...

Kedves válaszoló. Kérlek menj haza k@rvagyorsan, és gondold át az életed. Kösziszépen.

34/53 anonim ***** válasza:
a véleményem, hogy sajnálom azt, aki csak ilyen bulikon tudja jól érezni magát, de magánügyük, mint ahogyan az is, hogy itt a fotójuk és nem biztos, hoyg mindneki a neten akar lenni, pl. ha meglátja valamelyikük szülője akkor mi van? persze valószínűleg semmi.
2010. máj. 14. 16:45
 35/53 anonim ***** válasza:

16.39-es vagyok.

Nekem szólt az üzeneted kedves ma 16:44?

Egyébként köszönöm, igen szép vagyok, de az íróasztalt nem értem, ha nekem szólt:)

2010. máj. 14. 16:47
 36/53 anonim ***** válasza:

"sajnálom azt, aki csak ilyen bulikon tudja jól érezni magát"

Lehet máshol is jól érzik magukat. Pl. kiránduláson.

2010. máj. 14. 16:48
 37/53 anonim ***** válasza:
A "te utolsó"-ból mit szűrsz le,kinek szólt?:) Igen,neked barátom. Tudod...van az a korosztály,akik nem bírnak a himbilimbivel, na erre írtam az íróasztalt is megdu*ja. Merthogy itt aztán mindenről szólnak a válaszok,de dugásról szó se volt,örülök,hogy neked ez ugrott be...gratulálok!
2010. máj. 14. 16:49
 38/53 anonim ***** válasza:

Kedves válaszoló!

Akkor copyzom neked az előttem lévő választ:

A sör habzik, a rózsaszín polos buzsi pedig izzad meglehetősen hónaljban is.

A fekete és a citromsárga felsős csajt azért dugnám, szerintem helyesek.

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:18

Na, erre mondtam, h dugni valók, én ugyan nem dugnám, mivel nő vagyok, de van sok haverom, és tudom, h mit gondolnak az ilyen 14-15 éves kiscsajokról.

Köszönöm, akkor tanultam egy új kifejezést, a legyet röptibe után, megjegyzem:D:D

2010. máj. 14. 16:54
 39/53 anonim ***** válasza:
Elnézést,akkor ez félreértés volt.Csak igen,ezaz amit írsz, hogy hogyan lehet megnyilvánulni ilyen módon "kislányokról". Tény,hogy ma már van ezeknek is szexuális kapcsolatuk ( meg abortusz is bőven),dehát férfi aggyal ez sztem durva. Ezek gyerekek. A dugáshoz nem kell nagy sok ész...a következményekhez viszont igen.
2010. máj. 14. 16:57
 40/53 Thurston ***** válasza:
0%

"Igen, szerintem te nem vagy "normális" mert minden egészséges fiatal szereti a krumplilevest. AKi nem, az azért, mert nincsenek barátai, fél, vagy önbizalom hiányos. válassz melyik!"

Már bocs, de ez akkor baromság, mint annak a rendje. A buli azt jelenti, hogy valahogyan jól érzed magadat. Valaki a diszkóban érzi jól magát részegen, valaki meg úgy, ha az erdőben süt pár barátjával. Nekünk pölö az a buli.

Ebből kiindulva pedig helytálló, hogy aki nem szeret bulizni (olyasmit csinálni mondjuk hétvégente, aminek folyamán jólérzi magát barátai társaságában!), az nem normális.

És továbbra is várom az okfejtést, hogy mi a probléma ezzel a képpel.

2010. máj. 14. 16:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!