"Igen, szerintem te nem vagy "normális" mert minden egészséges fiatal szeret bulizni. AKi nem, az azért, mert nincsenek barátai, fél, vagy önbizalom hiányos. válassz melyik!"
Igen, szerintem te nem vagy "normális" mert minden egészséges fiatal szereti a krumplilevest. AKi nem, az azért, mert nincsenek barátai, fél, vagy önbizalom hiányos. válassz melyik!
...
Kedves válaszoló. Kérlek menj haza k@rvagyorsan, és gondold át az életed. Kösziszépen.
16.39-es vagyok.
Nekem szólt az üzeneted kedves ma 16:44?
Egyébként köszönöm, igen szép vagyok, de az íróasztalt nem értem, ha nekem szólt:)
"sajnálom azt, aki csak ilyen bulikon tudja jól érezni magát"
Lehet máshol is jól érzik magukat. Pl. kiránduláson.
Kedves válaszoló!
Akkor copyzom neked az előttem lévő választ:
A sör habzik, a rózsaszín polos buzsi pedig izzad meglehetősen hónaljban is.
A fekete és a citromsárga felsős csajt azért dugnám, szerintem helyesek.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:18
Na, erre mondtam, h dugni valók, én ugyan nem dugnám, mivel nő vagyok, de van sok haverom, és tudom, h mit gondolnak az ilyen 14-15 éves kiscsajokról.
Köszönöm, akkor tanultam egy új kifejezést, a legyet röptibe után, megjegyzem:D:D
"Igen, szerintem te nem vagy "normális" mert minden egészséges fiatal szereti a krumplilevest. AKi nem, az azért, mert nincsenek barátai, fél, vagy önbizalom hiányos. válassz melyik!"
Már bocs, de ez akkor baromság, mint annak a rendje. A buli azt jelenti, hogy valahogyan jól érzed magadat. Valaki a diszkóban érzi jól magát részegen, valaki meg úgy, ha az erdőben süt pár barátjával. Nekünk pölö az a buli.
Ebből kiindulva pedig helytálló, hogy aki nem szeret bulizni (olyasmit csinálni mondjuk hétvégente, aminek folyamán jólérzi magát barátai társaságában!), az nem normális.
És továbbra is várom az okfejtést, hogy mi a probléma ezzel a képpel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!