Tudtok ilyen videósokat?
Elég sok videóst követek YouTubeon, de mindegyikük elég "nagy" már. Szeretnék megismerni egy-két kisebb videóst is, akinek nincsenek 100.000 feliratkozói. :)
Hogy magyar, vagy angol, az nekem igazából mindegy. Magyar és angol videósokat is nézek rendszeresen.
Olyanra lennék kíváncsi, aki játékokat játszik, nagyrészt. Mindemellett nem havonta egy videót tölt fel azért (hogy legyen valamit nézni is), jó személyisége van (ez alatt értem azt, hogy nem szólogatja le a másikat, nem menőzik és nem nagyképű, ha mondjuk van 10.000 feliratkozója, és hasonlók).
Ismertek ilyen videóst? :)
Vitya
5k feliratkozója van, nagyrészt Hearthstonet streamel
többet nem ismerek:)
Panna Films--> Nem sok videóját láttam, de amit igen, azt élvezni szoktam. Fel vagyok rá iratkozva én is. 21k feliratkozója van.
Mindenféléről csinál igazából, vlogol, gameplay-ezik is néha, bár ez mind benne van a névjegyében. Ja, és jól tud angolul is, valamikor az angol barátaival csinált egy videót :D
Szerintem kb 16 éves.
Illetve, jobban megnézve, a végén említett két ember felett átsiklottam. Ebben igazad van.
Pamkutyát ismerem, de továbbra is lehetőleg tízezer alatti feliratkozójú csatornákat keresek. Az előbb említett kettőre rákeresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!