Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok es el szeretnék...

14 éves vagyok es el szeretnék kezdeni videózni. De nem tudom hogy kezdjem el. Segítene valaki?

Figyelt kérdés
)

2017. ápr. 18. 11:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Megkérdezed magadtól: önálló gondolat és kreativitás híján hogyan tudsz fenntartani, frissíteni, folyamatos tartalommal ellátni egy csatornát? Ha sehogy, nem való neked a videózás. Ha van bármi alap elképzelésed akkor azt csináld. Az alap elképzelés nem azt jelenti, hogy most menő a Youtube-netcelebség és te is akarsz egy szeletet belőle. Az sem alap elképzelés hogy te híres, népszerű, gazdag akarsz lenni belőle, mert ha elkezdeni sem tudod akkor fenntartani sem tudod majd. Meg lehet próbálni tucat-dolgokat csinálni, de az meg nem fog senkit érdekelni. Az új bevétel-szabályok szerint több hónapba telik mire egyáltalán jogosult leszel arra hogy bevételt kapj. A legfontosabb pedig hogy egy 14 éves gyereknek nem való a videózás.
2017. ápr. 18. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!