Milyen festékkel fessek ruhára?
Figyelt kérdés
Van egy kissé leharcolt A/3-as mappám, amit épp felújítok. A papíros részét megoldom, csak a fülekhez kellene segítség. A fülek ruhaanyagból vannak. Mivel lellene befestenem azokat? Filccel kezdtem el, de fogós maradt, meg halványult is, szóval nem az igazi. Akril festékkel akartam, de nem mertem, mert az állandó kötözgetés miatt szerintem megtörne, és lepattogna. Valami más ötlet esetleg? A ruhafesték kizárva, egyszer festettem kimondottan ruhára való festékkel egy kifakult nadrágomat, de hónapokig kellett hajkurászni, mire végre találtam olyan festéket, meg nem is adott szép eredményt. Meg hat fülre feleslegesnek tartom megvenni.2017. ápr. 11. 16:37
1/1 anonim válasza:
Van textilre való filc is. Papír-írószerbe nálunk lehet kapni, bár nincs túl élénk színe, az első mosás után nem fakult többet. (Az elsőnél kicsit halványabb lett, de ha ki se mosod, akkor nem fog fakulni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!