Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szegeden az Árkádban az...

Szegeden az Árkádban az Alexandra véglegesen bezárt?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 1. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Idén voltam ott, a könyvek egy része, már le volt véve a polcokról (pl. Kossuth kiadó, Akadémiai Kiadó stb.).

Az eladók nagyon mosolyogtak, próbáltam együtt érző lenni és óvatosan megkérdeztem, mi lesz az állásukkal.

Bizakodóan mondták, hogy majdcsak átveszi valaki az üzletet... Gondoltam magamban és a 9 milliárd adósságot, plusz a rossz viszonyt a külső, ki nem fizetett kiadókkal.

Szegeden elhibázott lépés volt a Nagykörút mellett a volt fonógyár területére plázát építeni. Jellemző, melyik üzlet megy tönkre először a plázában!

Hát a könyvesbolt!

Egyébként a szegedi külvárosi plázában, már 2015-ben bezárt az Alexandra. A Kárász utcán is bezárt 2016-ban.

Szegeden szerintem a Radnóti könyvesbolt a legjobb.

Orvosi szakkönyvben a Medicina.

Egyetemi könyvekben az egyetemi könyvtárban található jegyzetbolt.

Ill. van Libri.

2017. ápr. 2. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem igen. Gondolom az Árkád üzemeltetése igyekszik kiadni a megüresedett bolthelyet (ami szép nagy alapterületű).
2017. ápr. 2. 20:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Sajnálom, hogy bezárt.:(
2017. ápr. 2. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:

3.: Én is sajnálom, szerettem oda járni nézelődni, néha vásároltam is könyveket. Csak az állandó, monoton zene zavart nagyon.

Szomorú, hogy Szegeden a könyvesbolt, játékbolt és a cukrászda gyakran tönkremegy.

De a szemetet áruló boltokkal tele van a város.

2017. ápr. 2. 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Volt egy pralinét áruló csokibolt a városháza mögötti utcában, erre mi történt, bezárt... Pedig a tulajdonosa, még a Karácsonyi vásárban is árult tavaly.

Természetesen a maffiózó kinézetű arabokkal telelévő szomszédos új szolárium, az nem megy tönkre... Jellemző.

2017. ápr. 2. 23:15
 6/6 anonim ***** válasza:
És még valami.: Sajnálom azt a sok embert, aki elveszítette az állását.
2017. ápr. 2. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!