Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Twoo párkereső oldalról hogy...

Twoo párkereső oldalról hogy tudom véglegesen törölni magam?

Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 14:38
 1/2 anonim ***** válasza:

hát elég szánalom ez a dolog..

beállítások->felül ahol az email címed is van jobb felső sarokban szerkesztés-> szürkén ott lesz hogy fiók törlése->átdob, majd link hogy igen b+, télleg törlöm-> jelszó+kötelező indok(írd be h kva anyátok)->KÉSZ :O

küldeni fognak emailt, hogy aktiváld újra magad, és alul van valami hogy leiratkozás->NEHOGY rányomj, mert aktiválod magad újra...

Én történetem: régen regelve voltam netlogon, most küldtek mailt, hogy vkinek sznapja lesz, gondoltam letörlöm magam.. nagynehezen, röpke 10 perc alatt megtaláltam hol kell..

másnap látom hogy mivel innen töröltem magam, ezért ők úgy gondolták tök poén lenne, ha beregisztrálnak engem erre a sz.rra...

újabb röpke 10 percet elf.stak az életemből, és lehet hogy még nem ért véget..

..még számítok egy kupac emailre, esetleg lehet beregisztráltak még valahova, vagy egy kupac spamlevélküldőbe..

2013. dec. 28. 14:57
 2/2 anonim ***** válasza:

jaa hogy véglegesen.. akkor eddig te is eljutottál?

szerintem nem lehet. de ha elkezdenek engem spammelni én elrontom az aktív userek kedvét az oldaluktól. regisztrálok párat, nem tudom mit lehet csinálni, de küldök mindenkinek *aszt, vagy szétspammelek ott mindenkit, előbb utóbb elmegy a kedvük, az oldal meg megb.hatja

2013. dec. 28. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!