Valaki nyert már komolyabb összeget Joker játékon? Megéri játszani?
Attól függ, honnan nézzük. Ha a kis nyeremény osztályról van szó, akkor nem, mert 1:100-hoz az esély, hogy nyerj 1300Ft-ot, szemben pl: az ötös lottóval ahol 1:44-hez az esély, hogy 2 találatod legyen, ami már fizet.
Viszont ha a teli találatot nézzük, akkor az már más tészta. "Sokkal" nagyobb az esély rá a Jokernél, mint az ötösön. Az előbbinél 1:1 millióhoz, az utóbbinál 1:44 millióhoz az esélyed rá, hogy telitalálatod legyen.
Nekem a legnagyobb nyereményem 10 ezer Ft volt a Jokeren. Egyszer majdnem nyertem vele 100 ezret, kitöltöttem egy szelvényt az állandó számaimmal, de elixeltem... Töltöttem egy másikat, és az előző szelvény Jokerének utolsó 4 száma egyezett a kisorsolttal... Hát nem b*szott szét az ideg egy kicsit se.
Ha tehetném csak Joker-t játszanék magában, lottók nélkül (de sajna nem lehet).
Mivel 1:1M az esély a telitalálatosra. És nekem 100M körüli összeg pont elég lenne. Semmi szükségem milliárdokra.
20 éve játszom ugyanazokkal a számokkal. Néhányszor nyertem 100EFt - 150EFt összegeket.
Összeadván, még mindig bukóra állok így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!