Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni?

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Szeretnék jelentkezni önkéntesnek és a jelentkezési lapon van egy olyan rész ahová a hobbijaimat kell beírnom. Az a helyzet, h annyira nincs sok hobbim. Csak a szokásos olvasás, utazás, filmezés, barátokkal együtt lenni dolgok jutnak eszembe. <-- ezek egyáltalán hobbinak számítanak? :'D Szóval Az lenne igazából a kérésem, hogy a fent említett "hobbikat" esetleg úgy mondatba szedni hogy ne tűnjön sablonosnak. Igazából vmi olyanra gondoltam, hogy Szeretek utazni és az elmúlt nyáron volt alkalmam motoron körbeutazni az országot. Vagy vmi ilyesmi.

PS. esetleg írjam hogy elfoglalt vagyok és nem nagyon van időm hobbikra de régebben ezt és ezt csináltam?

Nagyon köszi az értelmes válaszokat :) <3

2017. márc. 21. 09:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!