Jó lenne elaludnom? Vagy inkább bekávézzak és üssem el az időt míg ébren tudok lenni?
Figyelt kérdés
Mindig amiatt vagyok szomorú hogy nem a nap teljes 24 óráját használtam ki. Én régebben is csináltam ezt, most már kávéfüggő vagyok és nem hat rám úgy a koffein (jobb a szervezet ellenállása). Most mit csináljak? Próbáljak meg az ösztönöm szerint menni, vagy ne? Sok jó játékot ismerek, jobban el lennék mintha elaludnék. Azért szoktam aludni mert unatkozok.2017. márc. 18. 19:42
1/4 anonim válasza:
És ha játszol, akkor miért használod ki jobban, mintha aludnál? :D kb ugyanannyi értelme van, hacsak nem Honfoglalózol esetleg vagy valami ilyesmi, amiből tanulsz is.
2/4 A kérdező kommentje:
Te azt mondod hogy 8 óra munka, pihenés, szórakozás? Én nem így gondolkozom.
2017. márc. 18. 20:58
3/4 A kérdező kommentje:
Vagyis a munka alatt tanulás, azt meg utálom.
2017. márc. 18. 20:58
4/4 anonim válasza:
Ha nem alszol eleget, akkor ingerlékeny leszel, rosszabban fog fogni az agyad, rámennek a társas kapcsoaltaid. A szervezetednek szüksége van alvásra. Szóval szerintem alduj nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!