Ti elmennétek így bulizni? Hogy csak egy embert ismerek
Figyelt kérdés
Szóval egy barátnőm írt hogy nem akarok e holnap bemenni velük... Ott lesz a pasija, meg pár osztálytársa meg nekik más ismerőseik. Más semmi közös.
Én akkor csak őt ismerném. Szokás ez így? (nem nagyon szoktam ilyen helyekre menni)
15/l
2017. márc. 16. 20:06
1/2 anonim válasza:
Én minden képen elmennék vele! Új barátokat szerezhetsz és kipróbálhatod magad új dolgokban :) 15/L
2/2 BiTOPro97 válasza:
Ha jót akarsz magadnak, legyen veletek megbízható "komoly" fiú is. - ezt minden lány tudja a bulizáskor végén, hogy az ott kell vagy kellett volna.
De nem kettő még mindig nagyon kevés. Húgom soha nem engedtem el fiú nélkül. Jó iker húgom, volt hogy hozzánk csapódott inkább.
De sok lánytól tudom, be kell védeni a lányokat. 15 évesen nem hiszem, hogy még jól toborzol.
Bár hova. Bárhova, vagy ismerősök közé? Utóbbi már nem szokás, csak szubkultúrákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!