Elmennétek egyedül bulizni? (bár, retro klub, táncolós helyek)? 23/N
Barátnőimet nagyon nehéz kimozdítani otthonról mostanában. Ezért gondoltam, hogy elmegyek egyedül bulizni.
De nincs hozzá elég önbizalmam, ráadásul sok régi hely ahová jártunk bezárt. Így egy tök idegen helyre kellene mennem, ahol még nem jártam... :S
Nem vagyok egy könnyen megnyíló emberke sajnos, így én biztos nem kezdeményeznék senkivel sem beszélgetést. Félek, hogy olyanok jönnének oda, akik nekem nem szimpik.
És mivel egy kicsi városban lakom, biztos lenne ott olyan ember, akit valamilyen szinten ismerek, ciki lenne egy kérdés, hogy "hát te meg egyedül?"
Mi a véleményetek?
köszi, kort nemet írjatok légyszi!
23/N
Menj el simán, ha meg jön egy ilyen kérdés, akkor ha gáznak érzed rávágni, h igen ba*dmeg, akkor mond azt, hogy a többiek leléptek, te maradtál, vagy kinn vannak wc-be, vagy elvesztettétek 1mást. Akárhányszor megyünk bulizni, én mindig leszakadok a többiektől.. de legtöbbször véletlenül:D Szóval nem gáz, mindig találok valakiket akikkel elvagyok és legtöbbször ismerettségek/barátságok alakulnak így ki.
Amúgy meg: Az mi, h aki neked nem szimpi attól félsz, h odamegy? Ez mi? Hát basszus megismered lehet másképp látod. Tudod a felnőtt életben az ismeretség nem külsőre megy ám. A kevésbé szép emberek is tudnak ám partizni meg olyan személyiségük van 1-2nek, h huuh észre sem veszed a külsejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!