Valaki véleményezné az első Wattpados, , könyvemet"?
Egyszer már feltettem egy kérdést egy másik könyvvel, de már letöröltem, mert nem tetszett. Most a rajzaimmal kapcsolatos könyvet kezdtem el, amit azonban jónak találok. Vélemény? (Plusz 1-10-es skála). Köszi! ^^
Link: [link]
Nekem elég bugyutának tűnik... már bocs. Az ötlet jó, de minek leírni, hogy 5 színt használtál (más is látja), mert cuki? mi van? ki mondta, hogy cuki? szerinted az...
1-1 rajzhoz azt kellene odaírni, hogy miért azt rajzoltad, miért olyan színekkel...
Pikachu. Igen, mindenki tudja, látja, hogy az. De miért pont őt rajzoltad le a 700 pokemonból?
Az ötlet simán kaphatna 7-et, a megvalósítás pedig max 2-t. Szóval felfelé kerekítve is csak 4-es az átlag.
Javaslatom:
1-1 rajz legyen 1-1 fejezet.
a rajz fölé cím, alá pedig: miért azt rajzoltad, milyen technikával, miért azokkal a színekkel, mit szeretsz benne...
Minden rajzodhoz 8-10 mondat minimum! még akkor is, ha "csak firkálgattam, mert unatkoztam. semmi nem történt egész nap, esett az eső, én meg nem tudtam mi mást kezdhetnék magammal. a meló/suli is car volt, az ebéd is..." érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!