Első digitális rajzomról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Egérrel rajzoltam és sai-ben. Hanyagoljam a rajzolást vagy ez megteszi kezdésnek?Ha megteszi akkor milyen egyszerű rajzokat ajánlanátok?Mert én legtöbbször ilyen nagy tudást igénylő rajzot képzelek el amit le szeretnék rajzolni.Válaszokat előre is köszönöm :)
U.i.: Sanset rajzoltam le az Undertaleből Pikachuként.
2017. jan. 18. 21:03
1/4 anonim válasza:
Ha nem vagy robot,akkor nem a hardwer kategóriába raknám.
2/4 anonim válasza:
Egérrel mindenképp hanyagold vagy legalább térj át vektorra.
Oka volt, hogy ilyen kis méretben csináltad?
3/4 anonim válasza:
Én ezt sose értettem...Azért rajzolj, mert szereted csinálni és a fejlődés a gyakorlással majd jön magától. Most komolyan abbahagynád a rajzolást azért mert pár ember a neten azt mondja hogy hagyd abba? Amúgy a rajz nem a legjobb, de ha gyakorolsz lehet jobb is. Bárki meg tud tanulni rajzolni, az a része nem a tehetségtől, hanem a kitartástól függ. A tehetség abban játszik közre, hogy kinek mennyi időbe telik ez a folyamat és hogy utána mit kezd a tudásával.
4/4 A kérdező kommentje:
#2 Sajna még elég kezdő vagyok ezért nem tudtam hogyan kell átméretezni.Esetleg tudsz erre valamilyen megoldást?
2017. jan. 20. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!