Milyen digitalizáló táblát vegyek?
Figyelt kérdés
Maximum 12 ezret költenék rá.Kezdő vagyok ezért mindenképp olyat szeretnék amihez nem kell különösebb tapasztalat.És ne legyen az hogy gyorsan tönkremegy.Válaszokat előre is köszönöm.2017. jan. 11. 20:51
1/3 anonim válasza:
Igen, költenél, így feltételes módban, csak nem annyit fogsz. A normális táblák (Wacom, vagy olcsóbb alternatívája a Huion) 25-től indulnak.
2/3 anonim válasza:
Ennyiért ne vegyél, inkább gyűjts hozzá. Annak idején én is elcsábultam egy olcsó Geniustól, de nagyon megbántam. Kb. 10 percenként ki kellet húzni és újra csatlakoztatni, mert mindig elfelejtette, hogy nyomásérzékeny. De volt olyan is, hogy rajzoltam volna egy görbét, de nem rajzolta, csak amikor felemeltem a tollat, húzott egy egyenest a kezdő és a végpont közé, ezen is csak a csiki csuki segített. Az összes létező drivert kipróbáltam, az egyik kijavította az egyik hibát, de adott helyette másikat... A hardwareről pedig ne is beszéljünk, a toll az összeillesztésnél durván lötyögött, és csúszós anyagból volt, olyan erővel kellet fogni, hogy jobban kifáradtak tőle az újaim, mintha fát hasogattam volna egész nap. Vegyél Wacomot, nem véletlenül ajánlja mindenki.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Találtam egy Huion tabletet az nagyon olcsón van erről valakinek különösebb tapasztalata? [link]
2017. jan. 13. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!