Genius i608 digitalizáló tábla nyomásszint?
És milyen programban használod? A program beállításaitól is függ. Photoshopban például az ecset beállításainál be kell kapcsolni az utolsó opciót (Always use pressure for size).
Egyébként, érdeklődhettél volna vásárlás előtt, mert digitalizáló táblából csak Wacomot érdemes venni. A Genius nem nyújt semmiféle támogatást erre a táblára, ha a táblával adott pót-tollhegyeid elhasználódnak. Keserű tapasztalat volt ez nekem.
Biztos megfelelően telepítetted a drivert (illesztőprogramot)?
A digitalizáló tábla csatlakoztatása után kell elindítanod a telepítést.
Előző voltam.
Mindkettőt kipróbáltam/megcsináltam, de semmi sem változott.
Arról, hogy milyen a genius, és hogy wacom-ot érdemesebb venni, arról hallottam, viszont úgy gondoltam, hogy mivel csak most kezdtem bele, és csak hobbi szinten akarom ezt folytatni, nem akarok egy drága eszközt venni, megteszi ez is. De köszönöm szépen a tanácsot!
Na, örülök, hogy megoldódott! :)
Erre nem is gondoltam volna. Sajnos, már jó ideje nem használtam az ugyanilyen típusú Genius táblámat.
További jó gyakorlást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!