Tudtok mondani olyan budapesti hangstúdiót, ahol olcsón készítenének egy amatőr CD-t?
Lánybúcsúra ötletnek azt gondoltam, hogy meglepetésből elvinnénk a menyasszonyt, hogy felénekelhesse első lemezét egyedül vagy a társasággal (összesen 12 fő). Nem tudom, időben mennyi férne bele (1 óra), de kb. 8-10 dal lenne, mi vinnénk a zenét, szóval tényleg csak annyi kéne, hogy felvegyék és kiírják lemezre. Mindezt lehetőleg 10e Ft alatt kéne kihozni.
Köszi előre is a segítséget! :)
Kifejthetném bővebben is, de Sztm sértésnek vennéd de csak annyit mondok, hogy Nem!
- 1óra alatt marhára nem fog felénekelni még 5számot se nem hogy 10et.
- az óra díjak meg 5.000-től kezdődnek felfelé.
Lehet, hogy a te célodnak megfelel, ha egy mikrofonnal összekötött számítógéppel végzitek otthon a munkát. Szinte mindben CD író-olvasó van. Amire szeretnétek, arra ez is megfelel.. ráadásul, ha megvan a felszerelés, akkor csak a CD-t kell megvenni.
Erre a célra szerintem felesleges a Stúdió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!