Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vidékiek, hogy oldják meg a...

Vidékiek, hogy oldják meg a bulizást?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy pl.: Hajdú-Bihar megyében, ugye Debrecenben vannak szinte a legnagyobb bulik, és szinte minden, tegyük fel egy másik településről ha mennek bulizni Debrecenbe hogy oldják meg az egészet? Mert csak reggel 4-5 körül jön busz, reggelig buliznak? Vagy mi? Megoldható ez egyáltalán? :D Nem tudnék úgy élni..
2017. febr. 23. 18:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Buli nélkül is meglehet élni. De vidéken is vannak bulizó helyek,
2017. febr. 23. 18:41
 2/11 anonim ***** válasza:

4 opció:

- nem maradni csak addig, hogy elérd az utolsó buszt

- lebeszélni egy helyi ismerőssel helyet

- folytatni a bulit hajnalig

- keresni egy non-stop kocsmát és ott kihúzni az első buszig

2017. febr. 23. 18:43
 3/11 A kérdező kommentje:
"Buli nélkül is meglehet élni." Igen? Hogy élnéd meg azt hogy a fiatalkorodat azzal töltöd el hogy otthon ülsz mert nem tudsz elmenni bulizni? :) És mivel sok embernek szinte az összes ismerőse debreceni, középiskolából vagy egyetemből adódóan így nem hiszem hogy "vidéki" bulira vágynak..meg amúgy is.
2017. febr. 23. 18:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Utolsó busz meg 23:10, a bulik meg leghamarabb is 22:00-kor kezdődnek. :D
2017. febr. 23. 18:45
 5/11 lio77 ***** válasza:
Valakinek az az alap hogy otthon van,és nem bulizik.Nem mindenki van oda a sok részegtől,meg a k..va hangos zenétől.
2017. febr. 23. 18:51
 6/11 A kérdező kommentje:
Persze megértem, de hogy oldják meg a bulizást? Isznak reggelig? :D
2017. febr. 23. 19:10
 7/11 anonim ***** válasza:

Autoval mennek. Valaki nem iszik, vezet. Vagy fogadnak egy ismerost sofornek. Akar szulot. En pl volt h vartam 6:40 es buszig is es mar 9kor be kellett mennem. (Nem Debrecen)

Vagy havernal aludtam.

2017. febr. 23. 20:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát 5:00-kor jön busz, az nagyon gázos? :D
2017. febr. 23. 20:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Valahol mondtad hogy elmegy az ember fiatalsága buli nélkül. Nekem elment és nem bántam meg :D

Na de a kérdésre is válaszolva, gondolom megvárják a hajnali buszt vagy vonatot. Én ugyan nem vagyok debreceni de nálunk vas megyében szombathelyre járnak az emberek, és aki nem talál szállást az marad hajnali buszig, legtöbb buli úgyis eltart háromig, utána már nem kell sokat várni a buszra,vonatra.

2017. febr. 23. 23:11
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát még csak 19 vagyok, de igen..félek ettől. :/
2017. febr. 24. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!