Szórakoztató, vicces és egyben gondolkodós társasjátékot szeretnék venni a családnak amivel ugye közösen játszanánk. Milyen lenne a megfelelő? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Elkezdtünk Ki nevet a végén? társast játszani a mamámmal és anyukámmal aki 50 éves, mama 70 én pedig 19 vagyok. Szeretnénk kipróbálni valami mást. Olyat ami azért nem annyira nehéz, de mégis gondolkodni kell azon, hogy mondjuk hova lépjünk meg ilyenek. Szeretném ha ajánlanátok ilyesmi társasokat. Saját tapasztalatokat is írhattok. Köszönöm.2017. febr. 21. 16:42
1/2 anonim válasza:
Monopoly. Bár itt odalépsz, ahová a kocka mutat, de elég szórakoztató és nem is bonyolult.
2/2 anonim válasza:
Illetve a Labirintus (ennek szerintem van egy csómó neve). Ez pofonegyszerű, de nagyon mókás tud lenni. Jobb, mint a Monopoly egy hetven évesnek. Erre gondolok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!