Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A reggeli showban mi a vicces?

A reggeli showban mi a vicces?

Figyelt kérdés

Nem tudom megérteni, hogy mi a vicces benne. Miért van oda érte az egész ország és miért sírt két hét szünet után. Mondom úgy, hogy 1 éve hallgatom minden nap...

A balázs csak henceg a pénzével, a tenisszel, meg pojácáskodik és viháncol. Sír az időjárás miatt, a hó miatt, és minden nap benyőgi, hogy öregszik. A feri max valamit brummog meg ismétli a többieket és megszólal valamit kajával kapcsolatban. Egyedül a jani vicces, de ő tényleg az. Jól rögtönöz, érdekes poénok kiszámíthatatlan kontrázások és ez a humor, neki van egyedül.

Biztos utálni fog itt mindenki, de mire van ráakaszkodva az ország? erre? ez nem vicces, ez csak uncsi témák még unalmasabb kibeszélése, amit az SZTK ban az öregektől lehet hallani. (Jani jó arc egyedül). Persze nincs más választás, mert az országban semmiből sincs, de mit esztek rajta? Tényleg ennyire nincs más választás?

2017. jan. 17. 12:23
 1/3 anonim ***** válasza:
55%
Most te "sírsz" itt, ha nem tetszik...ne hallgasd. Ennyi kész. Remélem azért még másoknak megengeded...
2017. jan. 17. 12:47
 2/3 A kérdező kommentje:
félreérted. Engem az érdekel, hogy mi az, amit szeretnek rajta. Te mit szeretsz rajta?
2017. jan. 17. 12:55
 3/3 anonim ***** válasza:
én nem hallgatom, mert utálom ezeket a média celebeket.
2017. jan. 17. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!