A Harry Potter 7 könyv végén Hermióne megemlíti, hogy az étel egyike az 5 olyan dolognak, amit nem lehet odavarázsolni, max invitóval. Nem mondja meg valaki, hogy mi a másik 4?
Figyelt kérdés
2017. febr. 17. 16:08
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, de a tippem, hogy az emberek, állatok...több nem jut eszembe. Talán még italok, növények?
De már nagyon régen olvastam a könyvet, lehet hogy volt olyan jelenet ahol növényt varázsolnak. Újra el kellene olvasnom, arra a részre sem emlékszem, amit a kérdésben írtál.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! A hetesben van egyébként a jelenet, közvetlenül a háború előtt a Szükség szobájában.
2017. febr. 17. 17:25
3/5 Lily Aldrin 22 válasza:
nincs benne a könyvben és nem is olvastam még róla de sztem az egyik lehet a pénz a másik pedig a szerelem (hiszen arra még egy bájital sem képes)
4/5 anonim válasza:
Szerintem
-Élőlény
-Pénz
-Információ
-Étel
-?
5/5 anonim válasza:
-étel
-emberek/állatok visszavarázsolása a halálból
-pénz
-jövöbe menetel
-halhatatlanság(az csak a halál ereklyéivel lehetséges)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!