Szerintem az első 2 volt a legjobb, a 3., 4. még befér a jók közé, de a többit nagyon elcseszték. A 6. övön aluli volt, talán a legrosszabb.
2013. máj. 21. 14:37
2/18 anonim válasza:
Szerintem is a hatodik. Az volt a kedvencem könyvben, de a film elég rossz.
2013. máj. 21. 15:50
3/18 anonim válasza:
Én a hetediken halálra röhögtem magam moziban. Főleg a végén, mikor Voldi fogta magát és szublimált. Ha nem olvasom el a film címét, rá se jöttem volna, hogy mit nézek
2013. máj. 21. 16:49
4/18 anonim válasza:
Szerintem is a 6-os és a 7-esek. Elképesztő unalom telepedett rám, miközben néztem, a sírás kerülgetett... Katasztrófák! Nekem az 1. és a 2. a kedvencem, a 3. és a 4. is jó, az 5-ös elmegy.:)
2013. máj. 21. 16:52
5/18 A kérdező kommentje:
Egyetértek mindenkivel.
Kár, hogy így el van cseszve... :(
Lehetett volna csinálni egy jó film sorozatot, de rosz lett.
2013. máj. 21. 17:35
6/18 anonim válasza:
Igaz az, hogy ahogyan haladunk a történetben egyre kevésbé hűek a könyvhöz, de nekem az utolsók még inkább tetszettek, mint a 4. Nagyon nem ilyen szereplőket vártam. Nem hiszem hogy a válogatáson nem találtak egy vonzóbb francia lányt aki egy negyedvéla szerepére alkalmas lett volna. Ludo Bumfolt?? Sirius csak a hangját adta hozzá 1 perc erejéig de az első 5 között volt a neve a stáblistában. Értem én nagy név a Gary Oldman, de az túlzás. A drámai részek közül egyet tudtak hitelesen megcsinálni, a végén Dumbledore beszédét.
Ehez képest a többi akármennyire is nem hű a könyvhöz még mindig alkalmasabb a vászonra.
2013. máj. 22. 09:43
7/18 anonim válasza:
Teljesen egyet értek az előzővel. A 4. szerintem is borzalmas lett, nekem nem volt különösebb gondom az utolsókkal.
2013. máj. 22. 10:08
8/18 anonim válasza:
Nekem a 4. volt a legsiralmasabb.
A Titkok kamráját még a Family Frostos kocsiból vettem, amikor filmeket is árultak. Beültem délután, hát még mindig emlékszem rá. Nem is mertem a baziliszkuszra nézni. :)
A Harry Potter 1-et moziban láttam, hát az egy kultusz film lett, kötelező! Szerintem nagyon jól el lett találva az egész hangulat. A HP4-től nekem valahogy a filmekből eltűnt a varázs, talán mert a karakterek felnőttek és némelyik... személy szerint Emma Watson kissé beképzelt lett.
Ui: Fogadjunk nem tudtátok, hogy a Neville Longbottomot alakító gyerek valójában meleg!
2013. máj. 22. 11:04
9/18 De_Dóri98 válasza:
Könyvben az ötödik a kedvencem (kivéve a vége amikor Sirius meghal) de azt a filmet szerettem a legkevésbé. Az első négy szerintem jó, az ötödiktől a hét per egyig botrányos és az utolsó rész meg olyan tűrhető.
2013. máj. 22. 13:33
10/18 anonim válasza:
Nahát, tényleg nem tudtam, hogy meleg a Neville :) De teljesen igazatok van, az első határozottan jó, a második majdnem annyira, aztán Emma kitalálta, hogy nem kell neki talár, és az egészből kiveszett a hangulat. Nagyon beképzelt az a csaj, Daniel kritikán aluli. Ron jó, meg néhányan, akik már az elején is voltak, Hagrid, McGalagony, és én Dracót szerttem még.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!