Normális az, ha talk rádió mániás vagyok 20 évesen? Hogy sokat hallgatom a Kossuth, Info, KarcFM, Lánchíd, Klub rádiókat?
Hallgatok zenei adókat is persze, viszont ezeket a politikai műsorokat szeretem a legjobban.
Bevallom őszintén, a Kossuth és a Karc áll közelebb hozzám, a Lánchidat és a Klubot csak azért hallgatom, hogy mit mond a másik, számomra sötétebbik oldal :D
Ez a két utóbbi sokszor felidegesít, de azért igyekszek több oldalról tájékozódni. Meg aztán ezeken is vannak érdekes beszélgetések, nem tagadom.
Nem értem, hogy a korosztályomat miért nem érdeklik jobban ezek a témák.
Szerintem az emberek 99%-át teljesen hidegen hagyja, hogy te 20 évesen talkrádió-mániás vagy.
Ha nem érzed magad emiatt normálisnak, akkor keress fel egy pszichológust.
Ha szerinted a korosztályodnak többet kellene talk-rádiót hallgatni, akkor tegyél érte.
Normális.
Én is a korosztályodba tartozok, engem azért nem érdekelnek ezek, mert többnyire unalmas szájtépés megy a politikáról. A politika meg Magyarországon a sárdobálásról szól, szóval engem teljesen hidegen hagy. Bár még mindig ezerszer szívesebben hallgatom, mint a többi rádión a vihogó majmokat (pl. sebestén balázs). Igaz, néha (kb. félévente egyszer) én is elkapok érdekes beszélgetéseket a Kossuthon, de egyébként általában, kerülöm a rádióhallgatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!