Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ötleket bakancslistára?...

Ötleket bakancslistára? Bármiben benne vagyok.

Figyelt kérdés

Nemsoká 18 éves leszek,és szeretnék egy bakancslistát, mielőtt betölteném.

Bármi jöhet a következmények nem érdekesek. Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2017. febr. 8. 20:30
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Festékkel átfújni egy utca vagy valamilyen táblát .ha Pécsi lennél ajánlanám a Nagy Jenő óvodát átfujni Nagy Menő óvodává XD
2017. febr. 8. 20:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Meztelenmaraton
2017. febr. 8. 20:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Észak-Koreában lehugyozni Kim Ir Szen szobrát.
2017. febr. 8. 20:38
 4/9 anonim ***** válasza:
2017. febr. 8. 20:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Humoros😉
2017. febr. 8. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:
71%
Nem az a bakancslista,ami a te leginkább vágyott tetteidet gyűjti össze? Nem a miénket. Nem tudod mire vágysz? Az én bakancslistámon szerepel az együttlét két pasival. Neked is javasoljam? Szeretném megcsinálni a Kitörés 60 túrát. Szeretsz túrázni? Minden vágyam látni a sarki fényt Izland szigetéről.Szeretnék egy lányt és egy kisfiút.stb...
2017. febr. 8. 20:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem egy olyan bakancslistát akarok, amit az eletemben szeretnek megvalositani, hanem nehany orultseget amit 18 ev elott. En is irtam fel par dolgot amit szeretnek, egyszeruen csak otleteket kertem. Igen, nekem is vannak vágyaim és hidd el nem tőled várom😉
2017. febr. 8. 21:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Hatos válaszolónak igaza van. Ha te őrültködni szeretnél, mielőtt betöltöd a 18-at, az nem bakancslista, pláne, ha máshonnan veszel ötleteket.

(Azért zárójelben megjegyzem, ha azt hiszed, 18 után olyan felnőtt leszek, hogy ilyen hülyeségek nem férnek majd bele, elég nagy csalódás fog érni. Nem olyan nagy szám ... )

2017. febr. 9. 15:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Aztán lyány vagy-e vagy kani?
2017. febr. 10. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!