A Gyűrűk urában, Hobbitban, vagy bármiben van olyan, amikor nem a jók győznek?!
Vigyázat, spoiler tartalmak előfordulhatnak!
Nem tudom, Te hogy vagy vele, de én a Gyűrűk Ura végét valahogy nem érzem százszázalékos győzelemnek. Frodó végül is elbukott, vagy csak én látom így? NEM tudta megsemmisíteni a gyűrűt, és ha nincs ott Gollam, hogy beletáncikáljon a szakadékba a gyűrűvel az ujján, akkor nem lett volna ilyen jó vége.
De egyébként olyan nincs, hogy az egész háborút nyernek az orkok, vagy ilyenek.
negyediknek:
Ostobaságokat írsz. A mesének nem jellemzője hogy a jók győznek. És A Gyűrűk Ura nem mesének íródott! Amit Tolkien írt, az inkább mitológia. A LoTR pedig eme hatalmas mitológia egy történetének kirészletezése.
Én az első két válaszolóval értek egyet plusz szerintem nem csak az számít hogy a végén elbuknak a "rosszak" közben mindig van veszteség mind a két oldalon. A gonosz elleni küzdelmet soha sem lehet teljesen megnyerni. Az hogy Szauron az a zsarnok még az ilyen késői korokban is itt garázdálkodhatott már felér egy rész győzelemmel. Végeredményben soha senki nem győzött 100 százalékban.
Minden fantasyban rengeteg csatát nyernek a rosszak is, elsősorban a döntő csatát megelőzően szinte biztos győzelemre állnak. :D
A Gyűrűk Ura világában is rengeteg csatát nyertek a rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!