Lehetséges, hogy buktam a pénzem bet365-ön?
Figyelt kérdés
Multhét hétfőn kezdtem el még csak betezni, tettem rá 4000ezer Ft-ot kipróbálásképpen , és megcsináltam még azon a héten az ügyfélazonosító folyamatokat. Most szombaton volt 11000+, és azt kiutaltam magamnak, de még mindig nem jött a számlámra semmi, pedig azt írja, hogy nincs függőben lévő kifizetésem. Ma jött egy levél szintén egy levéll a bet365től amivel mostmár postai úton is azonosítottam magam.2017. jan. 16. 16:16
2/3 anonim válasza:
Mit utalgatsz itt oda -vissza ? Most játszani akarsz ,vagy utalgatni ?Hazautalni 100 000 után szoktak.
3/3 anonim válasza:
Évek óta játszom vele, korrekt cég, ha problémád van írj a magyar nyelvű chatbe, mindenre választ kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!