Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Akkor bet365öt most illegális...

Akkor bet365öt most illegális vagy nem?

Figyelt kérdés

ügye ha megnyitom a bet365öt oldalát egy navos szöveg fogad

jó tudom, meglehet kerülni, tudom is hogyan kell

de akkor lehet használni? nem lesz semmi károm abból, hogy én a magyar bankkártyámat használom ott? iletve ügye regisztrációnál levelet küldd, ezt is megtudják?

meg nyerek, nem kell adózni?

nem fog megkeresni a NAV?

2016. nov. 30. 16:41
 1/4 A kérdező kommentje:

kérdés címért bocsi

Akkor A bet365öt illegális HASZNÁLNI vagy nem?

2016. nov. 30. 17:02
 2/4 anonim válasza:
Neked nem lesz semmi bajod belőle. Nem tudom hogy hany magyar ember fogad az oldalnal de oket se fogjak elő venni. Csak azért pikkelnek az oldalra mert külföldi es az egyetlen szerencsejátékhoz való joga vagy valami ilyesmi a dolog nos szóval itthon csak a Szerencsejáték Zrt nek van. Pontosan nem tudom mi ez de valami ilyesmi. A külföldi oldalak ugye nem itt adóznak es ezert tiltogatja oket a kedves Nav. Arról tudok h mintha be szeretnének vezetni valami olyan dolgot h ha kéred az oldaltol a kifizetést akkor a bankod ezt nem fogja engedni szóval h nehany bankkal akarnak kötni ilyen megállapodást bar ezt csak halottam. Rajohettek h nem tudjak tiltani mert ha 1 linket "megoldás" lesz helyette 3 - 4 masik. Röviden csak azt szeretnek h inkább a hazai fogadoirodaban (tippmixpron) veszitsd el a pénzed es ne egy kulfoldinel mert abból nincs ado. Gond nélkül használhatod en is 2 eve azt teszem (ahányszor tippmixpron fogadok mindig viszi a pénzt érdekes módon). Ha engem nem kerestek téged se fognak es mast se. Abszurd lenne levadaszni a kulfoldi oldalakon fogado osszes magyart.
2016. dec. 1. 01:29
 3/4 anonim válasza:
A megoldás helyett megolest akartam írni
2016. dec. 1. 01:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért lenne illegális?Csak az internetet korlátozták.Fekete Laci példaául kijár Szlovákiába,s ott játszik.Nem hallott még az internetről,vagy ,azért ,mert így a NAV nem tudja ellenőrizni.Rengetegen járnak át Horvátországba,pedig a neten is játshható a SUPERSPORT.hr
2016. dec. 1. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!