Szerintetek ciki ketten bulizni menni?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmmel ketten mennénk bulizni. Szerintetek ez így nagyon béna lesz, vagy hülyén fog kinézni?2017. jan. 13. 17:10
1/11 anonim válasza:
Ha még nem vagytok 18 évesek akkor igen.
2/11 anonim válasza:
Miért is lenne ez ciki ? Nem értem.
3/11 A kérdező kommentje:
Első: 18 évesek vagyunk mindketten.
És Második: Azért, mert ahogy én tapasztaltam mindig nagyobb társaságok szoktak menni.
2017. jan. 13. 17:13
4/11 anonim válasza:
Hát én mindig spanommal indulunk el,csak ismerünk mindenkit így a végére 20an...
5/11 anonim válasza:
Nem ciki, 2 ember már társaság. :) Semmi ciki nincs ebben, egyébként jó lenne,ha az emberek néha elengednék magukat, és azzal törődnének,hogy na most jól fogom érezni magam, nem érdekel, hogy ki mit gondol, mi ciki,vagy mi nem.
6/11 anonim válasza:
Kit érdekel,hogy mit gondolnak mások :D Úgy örülök,hogy már nem vagyok tini és nem görcsölök mások véleményén...
Én is szoktam néha kettesben menni bulizni valamelyik barátnőmmel,nincs benne semmi,sőt én jobban szeretem úgy,ha nagyobb társasággal megyünk,úgyis mindig leszakad valaki.
20L
7/11 anonim válasza:
"Kit érdekel,hogy mit gondolnak mások :D" Ez a beszéd! :)
9/11 anonim válasza:
Én mikor,hogy mentem volt,hogy többen mentünk de volt,hogy csak ketten de nem is fordult meg a fejemben, hogy netalán tán ciki lehet.
10/11 anonim válasza:
Dehogy ciki, egy rakas ember jar kettesben bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!