Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, ha valaki 16 évesen még nem csókolozott és nins volt pasija, nem jár bulizni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 11:35
1/7 anonim válasza:
Nem ciki, talán a lányok egymást közt annak tartják. Én 16 évnél idősebbet is tudok aki még nem is csókolózott és nem egy lányról van szó. Nem azért, mert velük jártam, de tudom. 16 évesen még nem lehet ciki se, sok lány ebben a korban először ismerkedik valakivel.
2/7 anonim válasza:
Dehogy ciki. Az a ciki, ha 16 évesen végigment rajtad a fél megye és több farkat fogtál már, mint kilincset..
3/7 anonim válasza:
Dehogy ciki, csak általában azok a hangosabbak, akik a kalandjaikkal hencegnek.
4/7 anonim válasza:
Én ilyen vagyok és nem tartom cikinek. :) Nem mondom, hogy nem örülnék, ha nem így lenne, de szerintem semmi szégyellnivaló nincs benne.
5/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ha ennyire aggaszt téged, hogy esetleg cikinek tartanak és ennyire érdekel mások véleménye, akkor próbáld meg megkeféltetni magadat azon lányok valamelyikének apjával, akik téged emiatt kigúnyoltak!
Majd meglátják ki nevet a végén!
Remélem segítettem!
Üdv.:16/L
6/7 anonim válasza:
Az sokkal "cikibb, mikor azt hallgatom ki kivel hányszor, ráadásul nem is vagyok olyan személyes kapcsolatban az illetővel, hogy ezt az életét ismerjem. 16/L
7/7 anonim válasza:
Nem ciki. Én 18 voltam, amikor először lett barátom és persze az első csók is akkor történt. Tudom, hogy mennyire tud bántani a dolog, főleg ha sokakat látsz, akik már párban vannak, de el fog jönnie a te időd is.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!