Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen az ozora fesztivál?

Milyen az ozora fesztivál?

Figyelt kérdés

Idén először megyek erre a fesztiválra a barátommal. Tudom hogy picit tivább van még:D

Mit érdemes vinni? Milyen ruhákban vannak ott a fesztiválozók? (Tudom hogy nem olyan mint más fesztivál)

Aki már volt esetleg privátban is írhat,megköszönnék minden infót:D

21L

2017. jan. 13. 16:53
1 2
 11/11 anonim válasza:
Utolsónak. Teljesen igazad van, nagyon jó arcok vannak ott. Balatonbogláron voltam idén a Babel Soundon, a szállásadó férfi tagja ott volt mentős Ozorán. 62 éves. Elmondta, tök jó fej emberek vannak ott, nyitottak. Volt, aki teslával ment, csak hogy a csöves hippi sztereotípiát eloszlassam. Nagy rêsze külföldi volt. Ha valaki eldobott valamit, a másik felvette. Külön kis csavaros tartályt kapott, akinek kellett, abba lehetett a csikkeket tenni és úgy a kukába dobni. Az ételek árán meglepődtem, olcsóbb volt, mint átlagban és hatalmas adagok, ő nem bírta megenni, pedig jó étvágya van. Én meglepődtem, milyen olcsó a kaja, pedig nettó 300-at sem keresek. Megmutatta a lefotózott étlapot is, tehát nem kitaláció. Patyolattisztaság van, a fürdőket, WC-t minimum óránként takarítják, ahogy a szemetet is. A Babel Sound fesztiválon, ahol voltam, ott megmondom őszintén, az előadók zöme külföldi volt, volt aki gyerekekkel. A gyerekek nem tomboltak, romboltak, mint Magyarországon sokszor, hogy egy cukrászdába nem tudsz normálisan ülni, beszélgetni ha gyerek van, ezen felül érdekes módon egyetlen rendbontó nem volt a külföldiek között. Akik netán rondán néztek, azok berúgott magyarok voltak. Na, ők vállalhatatlanok voltak. A külföldiek közül egyet sem láttam fetrengeni részegen, bedrogozva, meg kötözködni, pedig zenészek voltak, a világ minden tájáról. Teljesen normálisak voltak, pedig volt köztük világhírű is, simán buliztak velünk, beszélgetni lehetett velük, kipróbálni a hangszereket. És kedvesek voltak. Egyiknek sem volt testőre, mint itthon egy nímand zenésznek. Nem dobálták szanaszét a szemetet sem. A kinézetük ellenére egyik sem volt büdös, igenytelen, a munkahelyemen azonban doktorok közt is van olyan, aki mellett nem lehet megmaradni.
szept. 19. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!