Milyen az ozora fesztivál?
Idén először megyek erre a fesztiválra a barátommal. Tudom hogy picit tivább van még:D
Mit érdemes vinni? Milyen ruhákban vannak ott a fesztiválozók? (Tudom hogy nem olyan mint más fesztivál)
Aki már volt esetleg privátban is írhat,megköszönnék minden infót:D
21L
Ha még sose voltatok goa buliban akkor ne gyertek... főleg akkor ne ha ítélkezni, lenézni vagy kinevetni akarjátok a többi fesztiválozót! Ozora nem egy divat, nem azért van, hogy menőzzenek, hogy voltak ott. Egy közösség ahol az emberek toleránsak, kedvesek, segítőkészek és szabadelvűek! Nem árt ha ti is hasonlóak vagytok, meg ha szeretitek a psytrance-t...
Itt nem érdekli senkit, hogy mi van rajtad.. lehetsz meztelen vagy egy zsákban is... ne akarj goás lenni divatból ha azt se tudod mi az a psytrance...
4-es kicsit ellentmondásos az első kommenteddel az amit írsz....
Kérdező: menjetek el egy goabuliba... Csak hogy képbe legyetek nagyjából ;)
viszont ha jössz, ne ítélkezz mások felett kérlek
Szia
későn válaszolok igaz, de szerintem egy szobát bérelni jobb mint sátrazni (késő már szervezkedni sajnos) a sátrazásnak megvannak a maga csodái, de sajnos hátrányai is. És nem mindenki egy csöves meztelen drogos, sokan orvosok mérnökök, és szimplán csak szórakozni akarnak. Igen, vannak drogosok de egy soundon/szigeten többen is-ja és ozora ezeknél tisztább is, és lehet kreatívkodni is :)
ha vkit még érdekel vmi, nyugodtan írhat
többször voltam, tudom mi van ott ;)
1-es szerintem nem kell drogozni hogy, sárba fetrengj van részegből is ilyen és sokkal több. Tavaly voltam először, egyedül mentem mert haverok lemondták. Nagyobb biztonságban éreztem magam mint, egy "lecsúszott drogosok"-tól mentes kocsmában. Ozorán ha leülsz és megkérdezi valaki hogy, "mit tolsz" azt mondod "semmit" annyi rá a válasz: "az menő". Bemész a kocsmába 10 részeg közé próbáld meg azt mondani hogy, "én nem iszok" tudod mi a válasz? "B**i vagy? leverjelek?" Hát... a te döntésed melyik társaságban szeretnél szórakozni. Annyit mondok ha nő lennék és egyedül mennék egy fesztiválra Ozorán nem félnék hogy, GHB-t tesznek az italomba, hogy 10 húzzanak meg. 1 egész hét alatt nem találkoztam kötözködős, bunkózós emberekkel és nem azért mert reggeltől estig be voltam tépve... Szerinted mit árul el a fesztiválozókról hogy, kiteszed a telefonodat az étteremben töltőre és 4 óra múlva mikor visszajössz legrosszabb esetben ki van húzva a konnektorból, mert más is tölteni akart? A tavaly átadott mesterséges tó pedig felbecsülhetetlen a nagy hőségben. Kaja: kb. 2500ft-ért kapsz egy akkora adag kaját hogy, nem tudtam az egészet megenni pedig, csak 2x ettem naponta (én 70kg-s pasi vagyok). Összességében kulturált, kedves, toleráns emberek vannak és nem azért mert teljesen be vannak állva hanem, mert ilyen a "mocskos bü**s hippik"- személyisége. Szerintem nagyon sok embernek lenne mit tanulnia tőlük (nem vagyok hippi). A ruha kérdésre válaszolva, én nap közben úszónadrágban voltam és strandpapucsban, mert iszonyat meleg volt. Fürdőruha nagy melegben teljesen okés, de ha talpig feketében rockerként mennél oda akkor sem köpködne rád senki.
29/F
Tudom, pár éves ez a kérdés, de akkor szeretném én is kifejteni a véleményemet erről.
20 éves vagyok, idén fogok menni először Ozorára. A testvérem tavaly volt és teljesen más emberként jött ki onnan. Lelkileg és mentálisan, fizikailag teljesen felszabadult. Kezdjük ott, hogy az alkohol sokkal undorítóbb mint bármelyik másik psy drog. Az alkohol elpuhítja az érzékszerveidet, ezért van az, hogy pl ha pisilned kell, részegen magad alá hugyozol. A drogok közül is vannak rosszak, de ha kiszeretnél próbálni valamit valamelyik fesztiválon, akkor az ozora a legbiztonságosabb hely. Csak prémium cuccok érkeznek külföldől áron alul, viszont nyilván erősebbek és nagyon, NAGYON tudatosan kell csinálni!!!! Ahhoz, hogy élvezd az ozorát, nem feltétlenül kell bemindenezned magadat. A psy zenének ez a lényege. Én nem hallgatom orrba-szájba, de párszor nagyon jól esik goát hallgatni, hogyha elakarok merülni a gondolataim között.
Azok ,akik olyanokat írnak, hogy "büdös rasztás hippik bekólázva meg becigizve fetrengenek és magukról sem tudnak"... nektek azt üzenem, hogy fogalmatok sincs miről szól az ozora gondolom:) menjetek el és tapasztaljátok meg, utána már elhiszem nektek.
Amúgymeg egy nagyon barátságos környezet, kedves, gyönyörű emberekkel. Rengeteg kapcsolatot lehet építeni, persze az angol tudás ott elvárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!