Buliba hogyan foglaljam el magam?
altalaban en vagyok az aki a legreszegebb, legjobban tancol legtovabb marad fent, es ebbol mart volt sokszor problema bulikba hogy nem lehetett velem birni/lefektetni meg hasonlok. megigertem magamnak hogy ugy nyarig semmilyen formaban nem szeretnek alkoholt fogyasztani (de lehet akar tovabb is), viszont bulik attol meg lesznek, es a mi tarsasagunk azert elegge nagy ivos-bulizos, nem igazan tudom hogy hogyan kellene megallnom azt hogy odanyuljak "csak egy sorhoz" utana meg "megegyhez" meg akkor mar 'igyunk valami rovidet is".. jo persze kell hozza onakarat is ami megvan, de akkor nem ereznem jol magam ha csak egesz ejszaka erre kellene koncentralnom.
szoval van valami tanacsotok hogy eppen amikor koccintanak a tobbiek, meg ugy kedvem tamadna rabontani egy sorre mit tegyek helyette? (cigit, kavet, energiaitalokat nem szeretem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!