Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki nem megy...

Van itt olyan aki nem megy szórakozni szilveszterkor?

Figyelt kérdés

Én nem megyek, mert szerintem semmi értelme az év utolsó és az első napját fáradtan, részegen tölteni.

Te hány éves vagy, nemed?

Üdv

19F

2016. dec. 30. 19:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 24 és én sem. Különben sem fogyasztok alkoholt. De kinek mi. F
2016. dec. 30. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Itthon maradok pihenni a kutyáinkkal. Szegények szilveszterkor mindig rettegnek.

20L

2016. dec. 30. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Én sem megyek. Nekem ez ugyan olyan nap, mint a többi. Alkoholt én sem fogyasztok.

21F

2016. dec. 30. 21:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Én sem megyek sehova, mint minden éven.

Alkoholról szól az egész sajnos.

Nem arról, hogy buli.

Sajnos alkohol nélkül nem tudnak mulatni.?

19 éves srác

2016. dec. 31. 15:03
 5/7 anonim válasza:

Utolsóval nem értek egyett. Nem az a baj, hogy alkohol társul a bulihoz, mint ahogy azt sem várhatod el, hogy zene nélkül bulizzanak az emberek. Ezzel a kötelező dologgal van baj, hogy ilyenkor mindenkinek buliznai és innia kell. Egyébként én is otthon maradok, annak ellenére hogy mehettem volna házibuliba, discoba is. Majd megyek bulizni ha kedvem lesz, ez pedig nem most van, szilveszterkor.

17/F

2016. dec. 31. 16:51
 6/7 akoos válasza:
Én otthon buliztam egyedül, és nem ittam :) 19F
2017. jan. 2. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem megyek, itthon fogok ülni, és elfoglalom magamat,nem is tervezek inni se. :D

19F

2017. dec. 29. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!