Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szilveszterezni "szabadon"....

Szilveszterezni "szabadon". Jó ötlet?

Figyelt kérdés
Szóval a barátaimmal lennék (vagy 15-én) egy téren egész este ahol nagyon szeretünk lenni. A baj az hogy reggel min. 6-7óráig ott kell lenni és nincs alkalom alvásra úgyhogy addig fent kell maradni. Kiszámoltam hogy körülbelül 20 órát kell fentmaradnom, de a téren csak este 8-9-től reggel 7-8-ig leszek. Szerintetek mennyire jó ötlet 11 órán keresztül egész éjszaka hidegben egy téren lenni? Nem tudom hogy fogom kibírni alvás nélkül mert én nem akarok sokat inni csak mértékkel. Ja és a wc-zést sem tudom hogy lehet megoldani vagy inkább hol. A barátaim már évek óta így szilvesztereznek viszont nekem ez lesz az első ilyen. Mi a véleményetek errŐl?

2016. dec. 24. 06:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolso valaszolo kicsit eltulzod a dolgot. Tipikus negativ hozzaallas... Kimondta h reszegek leszunk meg hulyegyerekekkel leszek korulveve?....Mindegyik gyereket mar minimum 4 eve ismerem tudom milyenek. Es tovabbra sem allni fogunka hidegben...
2016. dec. 27. 17:26
 12/13 A kérdező kommentje:
Meg milyen verekedes meg dulakodas? XDD hallod tenyleg 20 ember min veszne ossze h verekedes legyen? XD Egy k***a teren ha ottleszunk 20-an megmeg 2-3 masik tarsasag ˇˇtenyleg rohadtnagy furakodas leszˇˇ XDD NESIRASS KERLEK XDDD k
2016. dec. 27. 17:31
 13/13 anonim válasza:

Kérdező te tudod egyáltalán összeolvasni és értelmezni a betűket, vagy csak simán költesz egy kitalált mesét hozzá? Hol írtam azt, hogy ti dulakodnátok, vagy törnétek üvegeket he?! Mutasdd már meg Pista-tesztes! Szörnyű, hogy egyre silányabb a felhozatal a te fajtád még értelmezésre is képtelen. Utána meg kiakadsz. A saját hülyeségeden. Ez jó..

Amúgy -10 fokot jósoltak, hogy annyi is lehet és esni fog a hó. No comment.

2016. dec. 27. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!