Szilveszterezni "szabadon". Jó ötlet?
Ha a barátaid évek óta ezt csinálják, akkor biztos tudnak megoldást a folyó ügyek elvégzésére is.
Öltözz fel jól, és vastag talpú cipőt vegyél fel.
Én biztos nem mennék így, mert nagggggyon fázós vagyok és utálok fázni. Még ha fel is öltözik az ember akkor is kényelmetlen egész nap állva meg téli kabátban korlátozottan mozogni. Szerintem ez úgy lenne élhető hogy valami ház vagy zárt tér is lenne ahova be lehetne húzódni leülni, levetkőzni, mosdóba menni, felmelegedni stb.
De nyilván ha évek óta így csinálják akkor nekik nincs vele gondjuk. Nekem lenne. A kérdés hogy neked mi az álláspontod?
Sok részeg tuskó között biztos nem szar. Hidegben, kint az utcán, verődve, mások üvegeket dobálnak, petárdát dobálnak, üvöltözik a sok részeg, dulakodás, verekedés alakulhat ki, szilánkosra tört üvegeken szambázhatsz a jéghidegben, biztos "jó" buli. Ahogy gondolod.
Aztán kialvatlanul, zombi üzemmódban, piros szemekkel hazakulloghatsz, klassz......
Ez nem lánynak, nőnek való mulatság. Maradjunk annyiban, hogy ez a tipikus proli szint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!