https://www.youtube.com/watch?v=ENyWyY6S3W0&t=310s
Hogy őszinte legyek, nekem nincs vele bajom. Pokémon GO videók keresgélése óta akadtam rá (amiből mostanában egyre kevesebb van). Van pár erőltetett videója (és nevetése) (sorry), de vannak jó videók is, amin tényleg lehet röhögni.
Csak véletlen műve lehet az, hogy a "Nem nevetheted el magad- Kihívás" után 1 évvel később lett meg neki a 200k feliratkozója?
Derítsük ki.
Barni abban a videójában összesen 4-szer nevette el magát. Barni beceneve 5 betűből áll. 4+5=9
Barni 2017-ben töltötte be a 23. életévét. A 2 számjegy össze adva 2+3=5. 9+5=14
A "Nem nevetheted el magad!- Kihívás" összesen 12 perces. 14-12=2
Abosi Barni mindig az első volt a névsorban. 2+1=3
Az illuminatinak 3 oldala van.
Ha ez még nem elég, akkor:
Barni Sopronban lakik. Sopron szóban 2 ugyan az betű ismétlődik(o). Abosi Barni youtube csatornájának a "Barni" név mellett van 1 db pont. 2+1=3
Abosi Barni az illuminati illuminati confirmed.
:DD
Imádom őt !:) szuper ember
nagyon kedvelem , a haja is nagyon tetszik !
remek videókat csinál . szerintem meleg , vagyis van benne egy kis melegség . de tök helyes. (f. vok )
Nekem nagyon szimpatikus. Tetszik hogy őszinte a videóiban és nem megjátsza magát. Szerintem vicces és bírom a stílusát. Tetszenek a videói. És gyönyörűek a szemei. Meg azok a gödröcskék az arcán...
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!