1/17 anonim válasza:
Sztem jó arc. Bár elég bénán játszik, néhanapján jelenetek a streamjébe.
2/17 anonim válasza:
Szerintem elég jellegtelen..Igazából azt csinálja, mint egy átlag magyar youtubeos, semmit nem tesz hozzá.
3/17 anonim válasza:
sztm jo arc. Sztm a videoiban az a legjobb, mikor beszélget a nézőivel. És ezt jól is teszi :)
Barni., ha ezt látod, akkor innen üdv neked, és ne hagyd abba pls a videózást :)
4/17 anonim válasza:
Elég langyi módon beszél mostanában..
6/17 anonim válasza:
pont ma csinált a gyakori kérdésekről vidit xdd
7/17 Kecskefan001 válasza:
Egyik legjobb videós *-* és még helyes is:D én imádom:3
9/17 anonim válasza:
Igazad van More olyan rút mint a halál! Molnár Krisztián lagalabb le tett valamit az asztalra de ez homokláda ez More ez nem dzsukel.
Bekhatsa a pélót tövig. Ilyen rák fejű azt randa is. Bújjál Mán el.
10/17 anonim válasza:
Szerintem egy köcsög, már bocsánat. Egyszerűen irritál, minden második szaván nevet (SAJÁT MAGÁN) mint egy fogyatékos. Ki nem állhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!